10 gode Tips om hvordan man kan designe en kort

februar 28, 2019

1. der er mange typer af kort kan du vælge fra. Designe dem, du har brug for eller lyder det den mest interessante til dig. Prøv fødselsdag, jubilæum, kort til børn, bryllup, sympati, ferie eller get godt.

2. for at begynde designet skal du godt papir. Kigge efter pre foldede kort eller bruge karton og fold dine egne. Ved hjælp af en knogle mappe er nyttigt her fordi det gør en meget flot ren fold. Der er flere størrelser at vælge imellem, skal du sørge for en konvolut til at passe eller være parat til at gøre en. Der er skabeloner massevis for denne slags ting.

3. derefter vælge en mærkat eller gummistempel for billedet på forsiden af kortet. Hvis du bruger frimærker, prøve forskellige farve stempel puder indtil du får design og farve du gerne. Du kan lag klistermærker eller stemplet billede på andre papir for at skabe et mere tiltalende design. Prøv at bruge en kombination af plain og matchende mønstrede papir til dette trin.

4. der er dekorationer du kan bruge i stedet for et stempel eller klistermærke. Disse er ofte dimensionelle og tilføje en masse til design af dit kort.

5. foretage visse du har passende lim. Nøje overveje den lim, du vil bruge. En lim pistol virker godt for tunge genstande men vil rynke de fleste papirer. Lim prikker og strips er handy for mange design limning arbejdspladser. Jeg kan virkelig godt lide den limstift, der siger “heavy duty” på etiketten, det er godt for næsten alle papir og tørrer glat og klart.

6. design ordene næste. Overveje, hvad du skal kort sige. Vil du hilsen eller besked på indersiden eller på forsiden af kortet? Du kan bruge gummi stempler for dette, klistermærker eller computergenereret hilsener. Der er så mange skrifttyper til rådighed, at hvert kort kan være unikke.

7. Læg dit design på kortet før du lægger de forskellige elementer. Check at sørge for det hele passer, og at du lide designet. Lim alt ned og sørge for alle stykker er sikker.

8. nu ser på indersiden af dit kort. Hvis du vil lægge en besked der Tænk lagdeling det på andre papir til at matche design på forsiden af dit kort. Knytte disse stykker til indersiden af kortet.

9. check ud hele kortet nu. Er du tilfreds med designet? Kræver det noget ekstra som farvede brads eller knapper? Er der en del af det design, der ville se flot farvet med markør, farvede blyanter, kridt eller akvareller?

10. jeg mener en kort ikke er færdig, indtil fiber er tilføjet, både inde og ude. Matchende farver fra design, tage to eller tre aktionsdele for koordinerende bånd, garn, metalliske tråd eller wire og binde i en knude. Trimme enderne, så det ligner den måde du ønsker. Fastgør med din limpistol og du er færdig med kortet. Indhylle venligst! For at sætte dekorere en prikken over i’et på dit design indhylle at matche kortet. Brug din markører, kridt, klistermærker og stempler til at oprette en indhylle, der er så fantastisk som hvad der er indeni!!

I meget kort tid kan du oprette en speciel og unikke kort og indhylle ved hjælp af dit eget design.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.