10 måder at overleve Builing eller Remodeling dit hjem

april 27, 2019

1. Tænk på projektet som en ny kost.

Hvem ønsker ikke at miste mindst fem pounds? Dette er én måde at gøre det. Mellem løb at butikker hele dagen og aftenen lang, møde med entreprenører, inspektion arbejde, søger den vestlige verden for den perfekte lys armatur, der har tid til at spise? Forudsat du ikke sabotere dette nye uortodokse kostplan med McDonalds drive gennem, er du god til at tabe fem pounds. Hvis du er en masochistisk type, der gør noget af arbejdet selv-hvad enten det maleri, om flise, landskabspleje gården – kan du regne med en anden fem til ti pounds af vægttab. Bare tror, du kan være elendige, frustreret, udmattet, nd ned ret kynisk med hensyn til gavn for menneskeheden, men din

jeans vil passe pænt!

2. skrive kontrol som aerobe motion.

Disse workouts er store for toning håndled og fingre. Normalt gøres i hektisk ryk som du race ud af døren om morgenen, mens entreprenørerne vejrtrækning ned din hals og dine børn slå hinanden med frokost bokse du bare parat, stress og hektisk aktivitet er sikker på at hæve din hjerterytme for en god time. Brummende under din ånde, blikkenslager, elektriker, eller du navn det, ikke virkelig værd det mange penge tilføjer større intensitet og kalorieindhold brænde til denne lille omtalte øvelse regime.

3. spare penge gennem shopping udbrændthed

Ja, selv den mest die-hard shopper vil komme til at frygte, at sætte fødderne i enhver butik. Denne lidelse starter uskyldigt nok som du går til at lede efter lamper. Hvor svært kan det være? Hårdt! Enten lyset du ønsker er at være afsendt fra Jugoslavien og ikke vil ankomme indtil din yngste barn køber sit eget hjem, eller du kan bare ikke finde den ønskede. Du vil shoppe hver belysning og elektrisk butik du kender. Du skal søge Home Depot. Du vil hjemsøge isenkræmmere. Og så er der VVS-installationer. Synke centre, hane håndtag, finish, specialordrer. Hvad er alt det om? Og omkostningerne. Man skulle tro du apteringen slottet for en diktator, tidligere tredje verden. Selvfølgelig er der tæppe, fliser, løvtræ, trapper, sidespor, windows. Nok allerede. Og du troede det var en smerte picking møntanstalterne og søde

tabel godbidder til dit bryllup.

Efter din 1000th tur til Home Depot (eller Lowes eller Menards eller hvad), ud over alle de andre ture du har lavet for varer, der ikke tæller som shopping (toiletsæder, for eksempel), har du haft det. Dine venner vil ikke kunne at bestikke dig til at tjekke de nyeste salg på Bloomingdales. Du tror det vil være bedre, når du kan udvælge “sjov” ting som maling, tapet, gardiner, stof, møbler – men ikke satse på det. På dette tidspunkt presset for at gøre dit hjem ser som noget andet end en tom rotte labyrint vil modvirke nogen glæde i shopping. Bruge så mange penge har aldrig været sådan en elendig oplevelse. Som et resultat, når dit hjem bliver halvvejs præsentabel, du vil nægte at shoppe igen – selv for dagligvarer – i mindst seks måneder. De penge, du sparer i løbet af denne shopping pause vil være tilstrækkeligt til at genoptage dette tidligere lystbetonet forbi tid og elektriker i Aalborg.

endnu engang uden skyld.

4. imponere dine venner med dunkle fakta.

Kun en person, der har bygget eller ombygget deres hjem kan forklare fluiddynamik af en ordentlig toiletvand hvirvel. Eller citere den internationale bygning kode, der opfordrer til ikke mere end 6′ mellem stikkontakter. Eller brag der tredobbelt termoruder er virkelig bølgen af fremtiden for lysemitterende enhed teknologi. Se hvad jeg mener? 🙂

5. stolthed selv om din nye kreative evner.

Du vil opdage en kreative side, at du aldrig vidste eksisterede. Gerne, hvordan man vaske op i badekaret. Og hvordan man laver en fuld rettersmenu til en familie på fire med intet andet end en brødrister og varmeplade. Eller hvordan man passer en hel familie i et hus mindre end din første lejlighed. De siger, at nødvendighed er mor til opfindelsen. Det er sandsynligvis rigtigt, men jeg mener også, at det eneste, der adskiller moderne og pioneer liv er kun et køkken eller bad remodeling projekt.

6. råber på en anden person end dine børn – og ikke føle sig skyldig.

Helt ærligt, som en moderne kvinde forsøger at jonglere driften af vores hjem, muligvis et job og fremtidige olympiske fodbold forhåbningerne hos vores børn, har du den primal behov for at råbe. På nogen. Nogen. Vores ægtefælle og børn lider ofte dette behov vores til at frigive ophobet negativ energi genereret fra andet end nogle miniature menneskelige forlader ildelugtende gymnastiksko på køkkenbordet. (Ok, der fortjener sandsynligvis lidt af råben – vi spiser ved dette bord!) Men når du remodel dit hus, du har hele støbt af tegn- og tro mig, de er tegn – der ofte fortjener en god skrig fra tid til anden. Ligesom når de fortælle dig, at de rev ud pejsen, fordi de ikke tror det så rigtigt. Eller hvornår de vise dig en fejl lavet tre uger siden, der nu kræver halvdelen af huset til at blive revet ned for at lave. Råben er ikke umodne eller et resultat af for meget østrogen, det er terapi.

7. smide ud (endelig) din betydelige andre skattede [Udfyld tomme] fra sin bachelor dage.

Du ved, hvad jeg mener. Det kunne være semi-nøgen plakaten han ikke vil slippe af med. Eller hans samling af eksotiske øl dåser. Eller alle hans Sports Illustrated magasiner siden Chicago Bears sidste vandt Superbowl. Nu er det perfekte tidspunkt til at slippe af med den. Hvis du skal flytte ud af dit hus, mens ombygningen er færdig, eller du flytter til et nyt hjem, sådanne et belejligt tidspunkt kan aldrig opstå igen. Sige det ikke passer i leje huset. Det er enten det eller hans golfklubber. Forsigtigt minde ham, den sentimentale vare virkelig fungerer som en påmindelse om sin fremrykkende år. Noget. Slippe af med den. Det vil være en positiv du kan minde dig selv om, når stress af remodeling gør du føler, at dette projekt var den største fejl af dit liv.

8. vokse tættere til din familie gennem tvungen badeværelse deling.

Man siger, at fravær gør hjertet vokse gladere. Måske havde denne kloge pundit til at dele et skab mellemstore badeværelse med tre børn og en ægtefælle. I virkeligheden er der ingen større måde at skabe intimitet i en familie end ved alle forsøger at blive klar til i morgen i den samme 7’x 5′ plads. Du vil lære nye spændende ting om dine børn-som toiletpapir er rent fakultativ for små drenge. Du vil opdage, at der er ingen bånd helt som den, der oprettes, når hele familien børster tænder sammen over den samme vask. Du vil indse, hvorfor den ældre generation af dine pårørende kun vasket deres hår en gang om ugen i stedet for over fælles badeværelse tid. Men vigtigst af alt, du ikke længere har brug at råbe på dine børn travlt til skolen – de står lige ved siden af dig.

9. Optjen gratis flyrejser fra alle dine køb.

I hvad er ganske vist (og lidt dumt) den eneste praktiske overlevelse spids på denne liste, få en airline kilometertal kreditkort. Oplad alt på det – lys, VVS-installationer, vinduer, døre, tømmer, tæppe. Vinduerne alene kan få dig tæt på en gratis rejse. Uanset om du beslutter dig for at dele dine miles med nogen andre i familien eller at flygte på egen hånd til en verden af rolige ensomhed og helst, en åben bar, er helt op til dig.

10. leje nogle flotte entreprenører og www.3tilbudelektrikere.dk/elektrikerfirma føle, at du er 15 år gammel igen.

Hey, får gutter en hel kæde af restauranter og barer, hvor Hovedattraktionen er barmfagre servitricer i stramme t-shirts (Hooters). Hvorfor ikke os gals har nogle eye candy engang imellem? Desuden er det et produktivt værktøj. Du vil være mere tilbøjelige til at inspicere job eller møde arkitekten, hvis nogle unge, passer, flot mænd er der – især i sommeren måneder når skjorter har tendens til at blive frivillig. For eksempel, lejede vi en gang en tagdækning besætning af mandlige model wannabees for vi bygget et hus. Min mand kaldte dem “Beefcake tagdækkere.” De skabte røre i kvarteret denne sommer. Lad mig fortælle dig, det gjorde farende for at stoppe af Parlamentet til at gå over noter med handlerne første ting om morgenen en smule mere interessant… og meget mere sjov!

Endelig, Husk, at slutningen bliver resultatet af dit nye hus værd forværring af processen. Plus, Tænk på alle de gode historier, du kan fortælle!

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.