Alternativ medicin er forebyggende; Vestlige medicin er helbredende

april 26, 2019

Du har hørt udtrykket “wellness?” Det har to sammenhænge, et i alternativ medicin og en i vestlige medicin.

I verdens alternativ medicin, wellness betyder at tage vare på dig selv, så du ikke bliver syg. Lad os finde måder at undgå kræft, hjertesygdom, psykisk sygdom. Vi kan gøre dette gennem ændre vores kost, udøver mere og ændre vores energifelter.

I vestlige medicin vente vi indtil vi får en af disse sygdomme, så vi skynder heroisk for at “slå sygdommen.” I vestlige medicin betyder begrebet wellness “tidlig påvisning” af sygdommen.Hvis du går ind i en “Wellness Center” på et hospital, vil du se mammografi screening værelser, MRI-maskiner og andre værktøjer til at scanne for eksistensen af sygdom.

Er wellness? For mig er det ikke. Wellness er om at holde sig godt, det handler om at undgå sygdom i første omgang. Når en person er at vide, “Du har kræft”, er det et stort slag til deres psyke, og deres liv. Hvorfor gå igennem, hvis du ikke behøver at? Hvorfor ikke gøre alt, hvad du kan for at undgå den forfærdelige dag?

Vestlige medicin behandler “Pre registrering” en del af livet som en slags tilfældig suppe af intetheden. Du kan ikke rigtig gøre noget ved nogen af disse sygdomme, du få bare dem eller du ikke. Ingen rim eller grund til det, det rammer bare dig, og derefter du behandle den.

Genetik er en stor faktor i den vestlige medicinske model. Hvis du får kræft, ah, godt, var det i dine gener at du ville få det. Ser du, din oldefar havde kræft, så det var uundgåeligt, at du ville få det også.

Huh? Desværre, vestlige medicin kan ikke forklare hvorfor søskende får eller ikke får sygdomme angiveligt videre fra deres forældre. Ene søster dør af kræft i en ung alder (på grund af genetik) og anden søsteren bor være 100 (genetik).

For mit vedkommende vil jeg tage bedste pleje af mig muligt, og ikke spille en fjollet venter spil for sygdom.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.