Arbejdsløshedsunderstøttelse – Ikke Hvad Du Tror

august 7, 2020

RUSSELL FAIRBROTHER (Arbejdskraft) til Minister for Sociale og Beskæftigelsesmæssige Udvikling: Hvad rapporter har hun modtaget vedrørende antallet af newzealændere, der modtager arbejdsløshedsunderstøttelse? Hon RUTH DYSON (Minister for Sociale og Beskæftigelsesmæssige Udvikling): jeg er glad for at rapportere til Parlamentet om, at antallet af newzealændere, der modtager arbejdsløshedsunderstøttelse er på sit laveste siden 1979. Vores Regering har investeret i New Zealand. Det modtagne beløb varierer i henhold til den invaliditet, alder, eventuelle andre indtægter, som er optjent eller modtaget, den type af ydelser, der er anmodet om, og antallet af pårørende. Vi har høj arbejdsløshed, der er skjult af afhængighed af andre ydelser end dole.

Voldelig død priser steg meget kraftigt i slutningen af firserne, forblev høj i halvfemserne, og har siden begyndt at komme ned. I virkeligheden vil der have været over 1 million aflysninger i løbet af denne periode med lidt færre tilskud og dermed den samlede på ethvert givet tidspunkt tendenser ned. Også spørge dig selv, om du vil være i stand til at få det andre steder. Det er et fald på 97 procent siden December 1999. Denne eftermiddag, jeg og mine kolleger vil mødes med Borgmestrene Task Force for Job at se på vores næste udfordring. For fem år siden vores Regering forpligter sig med Borgmestrene Task Force for Job at sikre, at alle unge newzealændere er på en klar vej til økonomisk uafhængighed og velbefindende. Vi har genopbygget den skat, kredit-systemet kan betale sig at arbejde, og vi yder aktiv støtte til at hjælpe folk med at finde job. Problemet er, at folk har mistet deres job på en stor skala og i mange lokale statslige økonomier er for dyrt at leve af $1,200 for en måned.

Men, C-Corp virksomhederne er nødt til at betale dobbelt skat – en på koncernniveau og et andet beløb, mens uddele udbyttet til aktionærerne. Sammenhængen mellem ydelse afhængighed og kriminalitet er stærkere end den mellem arbejdsløshed og kriminalitet. Mere end 141,000 mennesker er kommet ud af arbejdsløshedsunderstøttelse siden 1999, hvilket er et fald på 88 procent. Men nedenfor er de voldelige domme fra 1980 til 2006. På dette grundlag New Zealand er mere voldelige nu end i slutningen af firserne. Men Jim, at det mønster af vold, når kortlagt af domme ikke følge din “mønster af økonomiske ødelæggelser”.

Det mønster af vold, der følger præcis samme mønster, økonomiske ødelæggelser. NZ har, ifølge dig “nærmede sig fuld beskæftigelse”, men vold er stadig udbredt – og det er bare den vold, læs hele artiklen vi kender til. Vi har ikke nærmede sig fuld beskæftigelse for alle. Før du læser videre, så lad mig meddele dig denne artikel er ikke at referere den finansielle ydelser, du modtager efter din ansættelse er ophørt. Russell Fairbrother: Er mennesker, der forlader dagpenge kun ved blot at overføre sygdom eller handicap fordele? Hon RUTH DYSON: svaret er nej. Grunden til at de fleste folk til at forlade ledighed til fordel er at indtaste lønnet beskæftigelse.

Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.