Baseball Betting: Hvordan at satse Basics

januar 27, 2019

Hvis du ikke ved noget om sport og du stadig føler trang til at satse, er baseball de nemmeste sportsgrene at satse på. I modsætning til fodbold og basketball, hvor du er blandet med punkt spreads og andre forvirrende beregninger, i baseball sætte væddemål du blot dine penge på resultatet af spillet. Derudover holder baseball sæsonen længere, hvilket betyder flere kampe og større chancer for at gå hjem med den vindende penge. Her er en trin for trin guide til baseball spil.

Den væsentligste forskel mellem baseball spil og andre team sportsspil såsom fodbold og basketball er at mens sidstnævnte dem bruge punkt spredes, den tidligere bruger penge linje.

Hvad er et punkt spredning?

Punkt spredning er den mest almindelige betting tilbydes i fodbold og basketball spil. Sportsbook spreads ulige af en visse match ved at trække point fra den favorit hold, som er det mest sandsynligt, at vinde hold og tilføje peger underdog, som er det hold, der vil rejse en masse øjenbryn hvis vinder.

Hvad er en penge linje?

I baseball spil, sæt sportsbook odds strengt på resultatet af kampen. For at selv handlingen, ville vædder have at risikere flere penge på foretrukne og risikoen mindre på underdog. Dette kaldes penge linje.

For eksempel, hvis linjen penge er minus 170 på favoritten og plus 150 på underdog, så ville du have at satse 170 dollars på foretrukne for at tjene 100 dollars. På den anden side hvis du satse 100 dollars på underdog, ville du vinde 150 dollars, hvis de i sidste ende ville vinde kampen.

Forskellen mellem de minus 170 på foretrukne og de plus 150 på underdog er kendt som tyve cent linje. Hvis linjen penge var på favoritten og plus 150 på underdog, det hedder de ti cent eller skilling linjer. Linjen 15 cent er også fælles i baseball spil.

Sportsbooks også tilbyde totale satsninger og køre linjer i baseball spil.

1) samlede indsatser:

Disse indsatser er baseret på summen af kørsler scoret af begge hold. For eksempel hvis sportsbook sætter over i alt en kamp som 7, over vinder hvis summen af kørsler scoret af begge hold overstiger 7 og den under vinder hvis det Summer op til mindre end 7.

2) den opstille kø:

Denne satsning er baseball variation af punkt spredt. Når du satser på den opstille kø, satser du på om en af hold der vinder af mere end et løb, der er markeret som minus 1,5 eller ophold i en køre, markeret som plus 1,5.

Konklusion:

Selv om linjen penge gør baseball betting enklere end fodbold og basketball betting, forårsager det udbyttet beregning til at være mere kompliceret:

1) for at beregne payoff, når indsatser på favorit du skal tilføje 1 til den foretrukne pris og dividere det med den foretrukne pris.

2) for at beregne payoff når der satses på underdog du skal tilføje 1 underdog pris.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.