Bedste Horror Lydbøger – Læs dem hurtigt og nydt

november 1, 2021

Fra klassiske gotiske bøger til kommende og nye psykologiske fiktion, er der en bred vifte af læsere strømmer til ghoulish spænding og kuldegysninger i de bedste horror lydbøger. Uanset hvad du foretrækker, er der bundet til at være en horror roman, der passer til dig, lige nu. Der er hundredvis af bøger at vælge imellem. De kommer fra alle genrer som thriller, mystik, romantik, horror, science fiction, horror og meget mere. De fås også i alle størrelser – de store handels paperbacks, de korte hyldevarmere, lydbogsversionerne.

Hvis du kan lide drejninger med et strejf af terror eller blod, kan du prøve de bedste horror lydbøger med spøgelseshistorier og rygsøjle-prikkende fortællinger hos mofibo. De er bedst, når de fortælles af en erfaren og talentfuld stemmekunstner. Forfatteren Barbara Hershey har skrevet nogle af de bedste spøgelseshistorier nogensinde. Få et overnaturligt twist på nogle af dine yndlings skræmmende film. Nyd en rygsøjle-prikken læse om de forfærdelige happenings på hjemsøgt hus med hjemsøgt hus forfatter Barbara Hershey.

Spændingselskere kan synke tænderne ned i en af de bedste horror-lydbøger med moderne skurke. Nogle af disse fortællinger er bare ligefrem skræmmende! Tag den isnende roman, “The Dark Net”. Det handler om en teenagepige, der er online, forsøger at køre en virtuel online annonceserver, men myndighederne finder hende og beslaglægger hendes bærbare computer og advarer hende om, at hvis hun nogensinde bruger computeren igen, finder de den og dræber hende. Hun bærer kun ti dage til at rense sit navn, hvis hun gør nogen kontakt med nogen i forbindelse med serveren, hun står over for dødsstraf.

Spænding og kuldegysninger er det, der gør skrækhistorier så gribende. Spændings- og horrorforfatter, John Van de Graaff, har lavet nogle af sine bedste historier ved hjælp af spøgelser, ghouls og det ukendte. Hvis du kan lide fortællinger med hjemsøgte slotte og andre mørke slotte, vil du nyde at lytte til de fantastiske fortællinger, han fortæller i sine mange fantastiske romaner. Mange af hans bedste horror lydbøger omfatter noveller og et eller to kapitler af spøgelseshistorier, så du er garanteret at finde noget, der vil fange din opmærksomhed.

En anden stor samling af rædsel og spænding, efter min mening, er “Sleeper.” Baseret på en sand historie er denne fortælling en af de bedste horror-lydbøger, du nogensinde har læst. En ung kvinde snubler gennem skoven en nat, og mens vandreture langs jernbanespor, hun møder et monster. Væsnet angriber hende, og hun formår at flygte til et hotel, hvor en muskuløs mand står ved at vente på hende. Denne fortælling bare kan være den creepiest eventyr, du nogensinde vil læse, og det kommer fra mig, der normalt ikke går så lidt skuddermudder.

Hvis du leder efter de bedste horror lydbøger, kan du starte ud med “The Shining” af Stephen King, og hvis du vil have noget gotisk romaner, skal du starte ud med “The Princess of Mars.” Disse to romaner i samlingen virkelig er skræmmende, og hvis du kan lide actionfyldte, spændingsfyldte, og psykologiske thrillere, tøv ikke med at tjekke disse to. Jeg er delvis til den første i serien, og det er “Prinsessen af Mars.” Vælg nogen af disse vidunderlige fortællinger, og begynd at nyde en meget behagelig aften med underholdning.

Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.