Da Jeg Var Ved At Planlægge Min Tur

august 18, 2020

Deadline: Du Grand Tour drenge har talt om den kreative frihed, som Amazon giver dig, og som klart strækker sig ind i din solo-projekter? EKSKLUSIV:, Efter at Amazon lancerede den første i en serie af særlige episoder fra Grand Tour-holdet, streamer er klar til at sende ud Jeremy Clarkson, over på denne hjemmeside Richard Hammond og James May på solo missioner. Som nævnt ovenfor, disse ture er anset for at være den bedste budget tour pakker i Sri Lanka. Deadline: Du nævnte, Sue Perkins gør i Japan tidligere på året til BBC One. Nærmere oplysninger om den ekstraordinære fidus blev offentliggjort på Southwark Crown Court i denne uge, hvor en af de glamourøse kvinde, er medskyldige, en 27-årig Franskmand, der kaldes Mickael Jovanovic, blev fængslet i tre år og otte måneder, efter en omhyggelig Scotland Yard undersøgelse, der spænder over tre år, og flere lande. James May: kan jeg nok indrømme, at vi gjorde pitch det til BBC mange år siden, og de afslog det, og derefter tog Sue Perkins.

Måske: Ja. Budgetterne er store, men glem ikke, at en masse af budgettet skal gå på produktion af ting, der måske er det ikke sådan et emne at tage op med tv-stationerne. For lavt budget rejsende, vandrerhjem kan være en god idé, hvis du ikke har noget imod at sove i et rum med et par andre mennesker. 3 Nætter Jakarta – ($51) Få et privat værelse på Wonderloft Hostel for $17 (241,000 IDR) en nat. Bortset fra dette, vil du også få nogle attraktive tilbud på billige camping og luksus lodge safari i Kenya og Tanzania, hotel og lodge bookinger, flyselskab og togrejser og chauffør bil leje tjenester.

Det bedste alternativ til dette, er det bedre at købe det fra din hjemby, og gave dem (naturligvis uden at fortælle dem). Øerne vigtigste havn og kapital er en relativt lille by af blot nogle 20.000, men det er fyldt med gamle bygninger interessant historie og et væld af fashionable butikker, barer og restauranter. Området er så rig på historie. Du kan også læse nogle af mine store Couchsurfing oplevelser. Det er den store ting om at gå til et fascinerende land, bare gør normale ting, som at tjekke ind på et hotel, som gør det i filmen. Gå til butikker, der er i filmen.

De sagde, at jeg kunne have en seks-del serie, så sagde jeg, “jeg har tænkt mig at Japan.” Okay? Tanken om en rejsebeskrivelse er, at du er formodes for at tage seeren med dig, så de kan have den oplevelse stedfortræder gennem dig, fordi at gå til Japan for tre måneder, er noget, som de fleste mennesker ikke er i stand til at gøre, og vi er meget heldige, at vi kan. Vi er ikke ekstravagant folk, du kender? Jeg tror, at de nærmest har det god mening at lade os gøre det på vores egen måde, og de ved,… jeg ved det ikke rigtig. Maj: Ja. Jeg mener, de ikke griber ind. Men vi får ikke frygtelig kørt ned med denne slags ting, og kigger på historiske templer og traditioner. Og jeg tror, vores er en lille smule anderledes, fordi det er ganske gratis-form, og det er ganske slags jazz. Jeg tror, at hvis vi gjorde det igen-og vi kunne nu nok være en smule strammere og mere effektivt, men ikke meget, for at være ærlig.

Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.