eBay millionær afslører hans hemmeligheder at Derek Gehl – en anmeldelse

september 21, 2018

“De Insideres Secrets af en eBay Millionaire” er en fuldstændig undersøgelse af teknikkerne til at gøre en rimelig lever på eBay. Derek Gehl og Brandon Dupsky er gået for at udvikle et detaljeret system til at navigere eBay, finde de rigtige produkter, nyde rentable online auktioner og stræber efter at blive en magt sælger. Hvert tip og trick, at Brandon er brugt på eBay til at generere sin 8 millioner dollars i salg sidste år, var tilsyneladende fortalte at Derek Gehl.

Den eneste del, der var svært for mig er den tid det tog for at studere og fordøje materialet inkluderet. Der er så mange oplysninger du vil sandsynligvis nødt til at vende tilbage til bøgerne, indtil de bliver anden karakter. Author’s påstand om, at du vil være oppe og kører på eBay i 24 timer, er lidt ambitiøst. Tage din tid og virkelig lade oplysninger vasken i.

Følgende baggrunden var leveret af forfatterne: “du måske har hørt af Derek Gehl CEO af Internet Marketing Center, en virksomhed med over 40 millioner dollars i salg via internettet. Brandon Dupsky på den anden side en tendens til at flyve under radaren. Han er en almindelig fyr fra Nebraska, der begyndte at sælge et par odds og ender fra hans garage. Brandon vendte derefter internet forretning i et med salg sidste år 8 millioner dollars. Derek overbevist Brandon til at afsløre sine hemmeligheder om, hvordan at blive iværksætter eBay”.

Deres undersøgelse er fuld af detaljer, at nogen er interesseret i eBay-auktioner som en hobby eller et hjem virksomhed bør prøve. Det viste mig, hvordan du kan starte fra ingenting og gå videre til en rentabel eBay forretning. Jeg tilbragte år på at lære hvad der virker og hvad der ikke virker for mig på eBay. Forfatterne har kraftigt reduceret den tid det vil tage dig til at blive en eBay succes.

Kursusmateriale er betydelige. Deres base er en 237 side manuel og 4 audio-cd’er, alle fyldt med tips om at opbygge et eBay business fra bunden. Hver lyd-CD har en læse langs udskrift med margin noter. Disse noter er fremragende, da de fremhæve de vigtigste emner, der blev behandlet på hver side. Der er også 4 bonus cd-rom’er med instruktioner på mere avancerede eBay køber salgsteknikker. Cd-rom’er besvarede mit spørgsmål om hvordan man kan tiltrække flere bud på mine produkter, hvordan man kan skabe bedre programoversigter, der bragte flere tilbudsgivere til at mine auktioner, og hvordan man opsætter en simpel betaling og forsendelse system. Disse trin er meget vigtig i at etablere dig selv på eBay. Hvis du allerede har en internet-forretning, som jeg gør, har forfatterne nogle gode ideer til sådan indpasses i nogle af de 2.000.000 besøgende, der kommer til eBay dagligt.

“De Insideres Secrets af en eBay millionær” leveret på sit løfte til mig og vil lære dig de grundlæggende behov for at vokse ind i en eBay myndighed. Det tager logisk dig gennem trinene, fra at finde et produkt til at fuldføre en auktion. Denne pakke vil være noget, som du refererer til tid efter tid, og jeg foreslår du tager noter, som du går.

Hvis noget, kan du nødt til at læse alt materialet igen, før du vil være i stand til at absorbere alle oplysninger om eBay-auktioner. Forfatterne gå ind i en masse detaljer og jeg var tilfreds med hvad de åbenbaret for mig, en vellykket eBay kraft sælger.

I Derek Gehl Introduktion fortæller han dig, at du ikke har råd til ikke at have disse oplysninger, og jeg er enig med ham. For mig, det var en god kilde til at lære mere om eBay og jeg gør mest af det.

Nogle mennesker har spurgt mig, hvis der var nogle måde at forbedre på dette produkt, og jeg kan ærligt sige ikke meget. Jeg var glad for de oplysninger, som jeg lærte fra forfatterne, fordi jeg har været sælger på eBay siden 1999.

Den eneste ubesvarede spørgsmål jeg har er, hvor Brandon Dupsky forvalter sine forskellige ugentlige auktioner. Jeg ville have foretrukket en dybtgående undersøgelse af hvordan han udretter denne meget involveret opgave.

Hvis du er interesseret i at dyrke et eBay business, er dette en omfattende kursus, som vil være meget nyttigt. Jeg giver det en høj rating.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.