Hvordan til at koncentrere sig i 4 magiske trin

august 19, 2018

En af de største problemer, at afskrækker en persons succes er deres manglende koncentration. Bortfalder tilskynde forstyrrelser at få i den måde og stall fremskridt. Hvis dem ønsker at fortsætte på deres vej til succes, er det bydende nødvendigt, de lærer at koncentrere. Her viser vi dig nogle nemme at lære øvelser, der er let at gennemføre.

1) tavshed eller støj:
De fleste mennesker kan ikke koncentrere sig, når det er støjende, men andre arbejde bedre med musik eller andre midt i en overfyldt plads. Hvis du ikke er klar over endnu hvad der bedst passer dig, så prøv de forskellige miljøer. Hvordan? Tag en notesblok og en blyant eller pen med dig og prøve og skrive ned et brev i alle tre tilfælde i et angivet beløb af tid. Ti minutter. Det er alt du skal finde ud af hvor din kilde til koncentration ligger. Hvordan? Tjek ikke kun for længde, men også for udvikling som det er mere vigtigt.

2) knudepunkt:
Hver morgen, før du forlader for arbejde eller på måde, stirre på ethvert objekt i ti minutter. Du kan gøre dette selv i den toilet, bil eller bus. Du vil finde det svært, men uanset hvad der sker, ikke Flyt blikket væk. Holde den. Vent. Og derefter, når minutter passerer du vil finde dig selv dybt mediterede om ting, der sket for dig i går eller udfordringer, du har til ansigt i et par minutter. Tillykke. Du har lige erobret kunst af meditation.

3) dyb vejrtrækning:
I begyndelsen, kan du gøre dette mens stirre på objektet fra tip nummer to, men hvis du ønsker at gå i retning af reel koncentration, gør denne separetly. Sid på gulvet. Hvis det er svært, placere en pude. Luk dine øjne. Indånde. Tæl antallet af inhalerer. Når du har nået 100, tæller start tælle baglæns, men denne gang udånder. Mastering dette vil tage dig et stykke tid, men når du videre til andre former for mathemathical beregninger som navngivning årets fra December måneder bagud eller alfabetisk. Efter at gøre op øvelser som du ønsker.

4) bevægelse:
Fokus på dyr: kat, hund eller endda ant eller fugl. Følg deres enhver bevægelse, som om de findes i en vaccumm. Undersøgelse hver lille plet på deres krop. Idéen med dette er at lære at diversificere din koncentration på en sådan måde, at bevægelse ikke afskrække dig fra dit mål.

Konklusion:
Praksis de ovennævnte fire tips og som magi, vil du begynde at nyde livet fuldt ud, fordi du vil være i stand til at fokusere på de ting, du ønsker at fokusere på og se bort fra dem, der forstyrrer. Slik de ovennævnte tips dagligt og du vil være så meget mere tættere til at nå dine drømme og mål. Held og lykke!

Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.