Sådan skaffer du penge til at have alt klar til når baby kommer

november 4, 2018

Det er dyrt at få børn. Det er der slet ingen vej udenom. Selvom der er 9 måneders ventetid på den lille, så kan det være en stor økonomisk udgift på én gang. Når først barnet er kommet til verden, vil i som forældre modtage den såkaldte børne- og unge ydelse, der skal være med til at give forældre råd til at have deres børn.

Problemet er bare, at ydelserne først begynder når først den lille er født, og til den tid skulle alt jo gerne stå klart. Når først man har fået en lille ny, så er der rigtig meget at se til, og det er nok ikke shopping, der står på programmet de første uger.

En måde at overkomme denne stressfaktor på, er simpelthen ved at låne penge til babyudstyret. Som tidligere nævnt, så vil et lån ikke presse jeres økonomi yderligere, da i vil få tilskud, når barnet er født. Ved at låne penge til alle babytingene, kan i gå stille og roligt og udvælge de helt rette ting.

Det er vigtigt, at have god tid til at forberede babys ankomst

Eksempelvis er der kæmpestor forskel på barnevogne. Det angår både noget så banalt som farve og design, men også nogle mere tekniske aspekter. Det er meget forskelligt, hvor vidt man ønsker en barnevogn, der er designet med drejehjul eller med faste hjul. De faste hjul er bedst til terræn, hvorimod drejehjulene gør det supernemt at navigere rundt inde i byen og i shopping centre.

Så kommer spørgsmålene og til om det skal være en kombivogn, en stor vogn eller en lille vogn. Fordelen ved en kombivogn er, at den både er klapvogn og barnevogn i ét. Den er dog typisk ikke så stor i liggemålene.

Alle disse faktorer kan være svært at tage højde for, hvis man i en fart skal ud og have fat i en barnevogn, når først barnet er født. Det vil være en skam at gå på kompromis med det vigtigste i ens liv – den lille ny.

Lån penge til de vigtige ting til baby online

Den hurtigste og nemmeste måde at låne penge på, er ved at låne dem online. Skal man en tur i banken, vil de ofte stille spørgsmål ved en masse ting, processen er langsom og det er ikke engang sikkert, at man får lov til at låne pengene.

Låner i dem derimod online hos en låneudbyder, kan i få svar på, om lånet kan gennemføres på få minutter, og pengene kan være på kontoen allerede inden for et døgn og ofte inden for få timer. Det sparer jer altså for en del besvær, og der findes mange online lån med rigtig fine lånebetingelser og lave renter.

Ingen kommentarer

Der er lukket for kommentarer.