Stu Unger: Storhed og fald af en Poker geni

oktober 20, 2018

Stu Unger er en af de største superstjerner at have immerged fra den professionelle pokerverden. Udover at være en ægte poker geni og en tre tiden World Series of Poker champion, havde Stu Unger en fascinerende livshistorie. Det ikke overraskende, at efter hans død Stu var genstand for en biografi og en filmen.

Stu Unger levede livet i en rockstjerne, herunder den hurtige anledning til berømmelse, narkotika, comeback og den uundgåelige død i en tidlig alder. Her kan du læse om livshistorie af den legendariske pokerspiller Stu Unger.

Begyndelsen

Stuart Errol Ungar blev født i 1953 til en jødisk familie, der boede i Manhattan på Lower East Side. Separate far var en velkendt bookmaker og hans mor var for syg til at kæmpe mod sine sønner fascination med gambling. Efter faderens død 13 år gamle Stu havde fundet en faderfigur i hans nabo Victor Romano, en af de berygtede Genovese familie soldater.

Stu og Romano havde mindst en ting til fælles: de begge havde et utroligt skarpe hukommelse, som blev hovedsageligt brugt i poker og gin. På dette tidspunkt var Stu allerede en dygtig gin spiller, der havde opnået stor erfaring i at vinde gin turneringer. Stu droppede ud af skolen for at blive en fuld tid gin rummy spiller. Genovese familien havde nydt godt af separate talent. Til gengæld gav de ham beskyttelse fra andre spillere, der befandt sig krænket af hans barske og arrogant spillestil.

Anledning

Som en professionel gin spiller, havde Stu formået at slå alle de professionelle gin pokerspillere omkring. Ifølge rygter forårsaget Stu Harry Yonkie Stein, en af de bedste spillere rundt til at stoppe med at spille gin helt efter at slå ham i en gin match. Da han var ude af ordentlig konkurrence, besluttet Stu at fokusere på at spille poker professionelt. I 1976, han og hans kæreste flyttede til Las Vegas hvor de blev gift og havde en pige, Stephanie.

I 1980 vandt Stu World Series of Poker Main Event efter slå oplevet poker pros så som Doyle Bronson. Stu var den yngste WSOP mester i historien og fik øgenavnet The Kid. Selvom Stu vandt 1981 WSOP Main Event, betragtede han stadig sig selv som mere en gin og rummy spiller end en pokerspiller. Efter at have vundet sin første WSOP championship titel, blev han citeret for at sige at i pokerverden ville opfylde bedre ingen grænse spillere end ham, men ingen vil nogensinde kunne spille gin rummy bedre end han gør.

På samme tid, havde Stu forsøgt at bruge sine evner til at få fat i penge på blackjack-bordet. Ikke desto mindre kasinoer var ikke tilfreds med separate tilstedeværelse omkring blackjack bordene og han konstant var spærret. I 1982 fik han en bøde af New Jersey Gaming Commission for snyd, selv om Stu ikke har gjort noget ulovligt men bruger sine naturlige evner og fænomenal hukommelse.

Efteråret

I 1990 lavet Stu et andet udseende til WSOP. Denne gang var han stærkt til narkotika. Han var en chip leder for de første tre dage af eventen og derefter forsvandt. Han blev fundet liggende på sit hotelværelse, bevidstløs af en overdosis. Men det gjorde ikke stoppe ham fra efterbehandling niende og tjene penge nok til hans fremtidige kokain levering.

Comeback

Efter syv år for at forsvinde fra den professionelle poker cirkel, vendte Stu tilbage til WSOP. I 1997 var han brød med beskadigede næsebor fra kokainmisbrug, afhængige af hestevæddeløb og sports gambling, men stadig i stand til at slå alle de nye deltagere og genvinde sin WSOP Championship titel. De lokale medier var glad for at omfavne den Comeback Kid, men succesen varede ikke længe.

Død

Stu Unger deltog ikke i World Series of Poker i 1998, da han ikke kunne få penge til at betale deltagerafgiften. Syv måneder efter Scotty Nguyen vandt 1998 WSOP, blev Stu Ungar fundet død på hans motelværelse i Las Vegas med 800 dollars i lommen. Tilsyneladende, han døde af en hjertesygdom forårsaget af år af stofmisbrug.

Biografien

Læs: En af en slags: The Rise og Fall af Stuey The Kid Ungar, The Worlds Greatest pokerspiller skrevet af Nolan Dalla, Peter Alson, Mike Sexton.

Watch: High Roller: The Stu Ungar historie instrueret af A. W. Vidmer og stjernespækket Michael Imperioli, Christopher Moltisanti i The Sopranos, som Stu Unger

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.